Already

 

Allt nötkött kommer från Tjolöholms gård. På Tjolöholms gård bedrivs naturnära djuruppfödning på djurens villkor. På godset odlar arrendatorn Ingmar Millesson vall, brödspannmål och oljeväxter på 250 hektar. På gården finns ca 70 kor av raserna Blonde och Limousine. Totalt finns ca 200 djur på gården och de hjälper till att beta de naturskyddade strandängarna vid Tjolöholms Slott.

Övrigt kött och kyckling kommer från Gullringsbo www.gullringsbo.se som drivs av Robert Sundqwist som har en gedigen kunskap inom kött och charkuteri.

Fisken kommer direkt från fiskauktionen via Gothia Seafood www.gothiaseafood.se. ”- Vi ser ett stort värde i att själva vara med i alla led, från inköp på auktioner till hantering och packning. Gothia Seafood är självklart medlem i närfiskat.”

Frukt och grönt kommer från Wibo frukt och grönt AB www.wibo.se som ägs av Marita och Lennart Winqvist. ”-Med kunskap och engagemang för hög kvalitet och säsongsanpassade produkter levereras nyskördade frukter, grönsaker, späda örter och kryddor som är i ständig skiftning efter årstiden. Under den svenska odlingssäsongen eftersträvar vi att köpa in närodlat.

Kolonialvaror köper vi från Menigo.

Våra italienska produkter som pasta, mozzarella, olivolja kommer från Il Molino.

Så mycket mer än en matkasse.

Already matkasse låda
ALREADY – allt till middagen förberett, färdighackat, uppmätt och klart på en kvart!

Prova nu

Meny Vecka 13

FISK
Ajvarbakad lax med couscoussallad (spenat, tomat, fetaost) samt citronyoghurt

KYCKLING
Teriaykibakad kyckling med wokad spetskål/svamp, sriracha creme och basmatiris

KÖTT
Köttbullar med gräddsås, broccoli, rårörda lingon och potatispuré

FLEXITARIAN ALTERNATIV
Sparrissoppa med dillrostade tomater och västerbottentoast