fbpx

Already

 

Jag och familjen vill tacka för fantastiskt god mat!! Det är suveränt att ta fram dagens ingredienser och vips har vi en härlig festmåltid trots att det är en vanlig vardag. Denna veckan har ju varit suverän! Helt i vår smak. Vi ser fram emot nästa vecka också. Sedan får husets kocka ta vid i några veckor. Ha en riktigt skön sommar. Det är ni verkligen värda.


Måste passa på att säga att hela våren har det varit väldigt bra
mat, vi har varit mycket nöjda!


Jag tyckte detta var en helt fantastisk idé, vilka råvaror- wow! Det bästa jag gått med i  Jag är världens stressade människa ( skämtåsido) och att ha ett recept att följa med uppmärkta varor passar mig så perfekt


Detta är så gott, lyxigt och tidsbesparande! 🙂


.. det är som igår jag inser hur himla mycket matlådan betyder för oss. Barnen älskar den, och den spar mig massa tid, den har revolutionerat vår vardagsmat!!


bjöd en bekant på era tre middagar i förra veckan, och jag fick i uppdrag att meddela er att hon tyckte att de var jättegoda! Och det tyckte förstås jag också. Ibland upplever man verksamheter som man tycker tappar i kvalitet efter ett tag, så det är trevligt att kunna konstatera att ni fortsätter att hålla er på samma höga nivå som ni har gjort sedan ni började med den här tjänsten. Jag hoppas att ni går vidare i samma stil!


Tack för en helt fantastisk mattjänst. Vi har gjort två års uppehåll från tjänsten på grund av företagssatsning. Men nu släpper vi aldrig igen. Så god, snabb och vällagad mat är helt osannolik att få äta till vardags. För en matlagningsintresserad som jag är det dessutom roligt att få pilla lite med maten innan man äter den. Och hur ofta äter man King Oyster en tisdagskväll utan Så gott som klart? Tack för en toppentjänst. Mina föräldrar undrar när ni expanderar till Henån? Måtte himmelen förläna er tusentals kunder.

Så mycket mer än en matkasse.

Already matkasse låda
ALREADY – allt till middagen förberett, färdighackat, uppmätt och klart på en kvart!

Prova nu

Såhär enkelt färdigställer du en middag från Already-så gott som klart!

Så här fungerar detta

BESTÄLL