Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?
Levereras: 2025-07-06
Upphämtning: 2025-07-07
Sallad på rökt lax, färskpotatis och sparris med Nobis-dressing
Teriaykibakad kyckling med wokad sommarkål- och svamp, chili- och sojamajo samt basmatiris
Kalvfärsbiff med tomatrisoni och basilikadressad champinjon- och ruccolasallad
Flexitarian alternativ:
Svamp- olivbiff med tomatrisoni och basilikadressad champinjon- och ruccolasallad
Levereras: 2025-08-10
Upphämtning: 2025-08-11
Fisksoppa med tomat- och krondill, Västerbottenstoast och pepparrotsaioli
Sesamkyckling med äggnudlar, ostronskivling och broccoli
Pannbiff med rödbetor, saltgurka, kokt potatis samt senap- och kapriskräm
Flexitarian alternativ:
Quinoabiff med rödbetor, saltgurka, kokt potatis samt senap- och kapriskräm