Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?
Levereras: 2025-05-18
Upphämtning: 2025-05-19
Pannstekt kolja med tomat- och dillssås, sockerärter och potatisstomp smaksatt med Västerbottensost
Pulled chicken fajitas med picklad lök, avokado och jalapenomajo
Baconlindad köttfärslimpa med Sherrygräddsås, broccoli och färskpotatis
Flexitarian alternativ:
Veg biff (rödbetor, quinoa, halloumiost) med Sherrygräddsås, broccoli och färskpotatis
Levereras: 2025-05-25
Upphämtning: 2025-05-26
Fisksoppa med sparris , dill och färskpotatis samt citronaioli
Kycklingbröst med couscous, rostade nötter, nektarin och spenat samt rökt paprikayoghurt
Linguinipasta med salsiccia, tomatsås, basilika- och persilja samt parmesanost
Flexitarian alternativ:
Linguinipasta med ricotta- oliv- och citronbullar, tomatsås, basilika- och persilja samt parmesanost
Levereras: 2025-06-01
Upphämtning: 2025-06-02
Citron- och chilibakad lax med pestorisoni och tomatsallad
Kycklinggryta smaksatt med dragon och senap, sallad på spenat, champinjon och päron (ris)
Grillad gyroskryddad fläskkarré med sommarkålslaw och vinägerrostad potatissallad
Flexitarian alternativ:
Grillad gyroskryddad aubergin- och halloumi med sommarkålslaw och vinägerrostad potatissallad