Så funkar det

1.

Våra kockar planerar menyer
och köper in de bästa
råvarorna.

2.

Allt lagas från grunden
av våra professionella
kockar.

3.

Vi packar, portionerar och färgkodar. Middagen är så gott som klar, allt du behöver göra står på receptbladet.

4.

Riktigt vällagad och god middag
på en kvart. Tid över
för umgänge.

NOGA UTVALT – NOGA FÖRBERETT

null
Köksmästare Pär planerar och skriver veckans meny med inspiration av  säsongens utbud i nära kontakt med våra leverantörer.
null
Måndag morgon anländer alla färska råvaror som ingår i veckans meny,  förutom fisken som kommer direkt från fiskauktionen tisdag morgon (en av anledningarna till att Already levereras på tisdagar).
null
I vårt välutrustade restaurangkök skalas, hackas, tillagas och förpackas dina middagar. För bästa matupplevelse bör vissa råvaror tillagas strax före servering, tex huvudråvaran. Vi har dock marinerat, rimmat, styckat eller på annat sätt förberett för att göra det så smidigt som möjligt.
null
Tisdag förmiddag packas dina färgkodade rätter tillsammans med ett enkelt menyblad med utförlig ingrediensförteckning. För dig som har angett intolerans/allergi mot gluten, skaldjur eller nötter ersätter vi med liknande produkt.
null
Våra chaufförer kör ut till önskat utlämningsställe med kylbil. Vi är noga med att kylkedjan inte bryts.
null
Sist, men inte minst har vi sparat det bästa till dig, att färdigställa och njuta av den goda maten.

BESTÄLL