Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?
Levereras: 2025-03-16
Upphämtning: 2025-03-17
Cioppino (fisk- och skaldjursgryta) med parmesantoast och aioli
Gyrosmarinerad kyckling med bulgursallad och tsatsiki
Linguinipasta med rökt sidfläsk, tryffelgräddsås, plommontomater och spenat Flexitarian alternativ: Linguinipasta med råstekt sparris och skogschampinjon, tryffelgräddsås, plommontomater och spenat
Levereras: 2025-03-23
Upphämtning: 2025-03-24
Fish and Chips – Panerad kolja/torsk med tartarsås, pommes frites och vinägerbakade tomater
Kycklingsallad med rödbetor, getost och saltrostade nötter samt honungsvinägrett
Bao buns fyllda med långbakad fläskkarré, avokado, picklad lök, mynta och chilimajo Flexitarian alternativ: Bao buns fyllda med ugnsbakad kungssvamp och aubergine, avokado, picklad lök, mynta och chilimajo
Levereras: 2025-03-30
Upphämtning: 2025-03-31
Pimentobakad lax med kikärtor, zucchini och rödlök samt oliv- och fetaostkräm
Kyckling ”Osso Buco” med parmesan- och saffransrisoni
Grillad lammkorv med rostad potatis, majs och padrones samt chimichurri kräm Flexitarian alternativ: Bönor-, quinoa- och halloumibullar med rostad potatis, majs och padrones samt chimichurri kräm
Levereras: 2025-04-06
Upphämtning: 2025-04-07
Fisksoppa tom kha med nudlar, pak choikål, champinjon och koriander
Kycklingpanna med tomat, basilika och ruccola samt parmesanost (linguinipasta)
Köttbullar med senapsgräddsås, äpplekompott och saltgurka samt persiljepotatisstomp Flexitarian alternativ: Veg bullar (rödbetor, bönor och prästost) med senapsgräddsås, äpplekompott och saltgurka samt persiljepotatisstomp