Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?
Levereras: 2025-05-11
Upphämtning: 2025-05-12
Linguinipasta aglio e olio med räkor, parmesanost, persilja och citron
Spicy kycklingsallad med tomat, avokado och färsklök samt bluecheesedressing
Fläskfilé africana med klassiska tillbehör
Flexitarian alternativ:
Veg africana (paprika, champinjoner, kikärtor) med klassiska tillbehör
Levereras: 2025-05-18
Upphämtning: 2025-05-19
Pannstekt kolja med tomat- och dillssås, sockerärter och potatisstomp smaksatt med Västerbottensost
Pulled chicken fajitas med picklad lök, avokado och jalapenomajo
Baconlindad köttfärslimpa med Sherrygräddsås, broccoli och färskpotatis
Flexitarian alternativ:
Veg biff (rödbetor, quinoa, halloumiost) med Sherrygräddsås, broccoli och färskpotatis
Levereras: 2025-05-25
Upphämtning: 2025-05-26
Fisksoppa med sparris , dill och färskpotatis samt citronaioli
Kycklingbröst med couscous, rostade nötter, nektarin och spenat samt rökt paprikayoghurt
Linguinipasta med salsiccia, tomatsås, basilika- och persilja samt parmesanost
Flexitarian alternativ:
Linguinipasta med ricotta- oliv- och citronbullar, tomatsås, basilika- och persilja samt parmesanost