Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?
Levereras: 2025-06-22
Upphämtning: 2025-06-23
Kolja med brynt smör, citron och kapris samt rostad potatis och broccoli
Kycklingsallad med sommarprimörer, krämig dragondressing och surdegskrutonger
Barbeque-oxbringa med potatissallad och grillad majs med chili- och vitlökssmör
Flexitarian alternativ:
Rödbets- och halloumibullar i barbequesås med potatissallad och grillad majs med chili- och vitlökssmör
Levereras: 2025-06-29
Upphämtning: 2025-06-30
Fisksoppa bouillabaisse med citronaioli och parmesanbröd
Kyckling puttanesca med linguinipasta, pecorinoost samt basilika- och ruccolasallad
Lammchorizo med potatis- och gräslöksstomp, olivrostade morötter och örtmajo
Flexitarian alternativ:
Chorizokryddad majs- och kikärtsbiff med potatis- och gräslöksstomp, olivrostade morötter och örtmajo
Levereras: 2025-07-06
Upphämtning: 2025-07-07
Sallad på rökt lax, färskpotatis och sparris med Nobis-dressing
Teriaykibakad kyckling med wokad sommarkål- och svamp, chili- och sojamajo samt basmatiris
Kalvfärsbiff med tomatrisoni och basilikadressad champinjon- och ruccolasallad
Flexitarian alternativ:
Svamp- oliv- och parmesanbiff med tomatrisoni och basilikadressad champinjon- och ruccolasallad