Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?
Levereras: 2025-12-14
Upphämtning: 2025-12-15

Fiskgryta bouillabaisse med citrusaioli och vitlöksbröd

Paneng kycklingsauté med hoisinwokade grönsaker, jasminris och cashewnötter

Kalvfärsbiff med grovt potatismos, svampsås och rödvinsbräserad kål
Flexitarian alternativ:
Quinoa-, lins- och ricotta-ost biff med grovt potatismos, svampsås och rödvinsbräserad kål
Levereras: 2026-01-11
Upphämtning: 2026-01-12

Chermoulabakad kolja med bulgursallad (spetspaprika, rödlök och spenat) samt citronkräm

Caesarsallad med BBQ-kyckling, tomat och parmesanbröd

Pulled pork burger med coleslaw, avokado och dijonmajo
Flexitarian alternativ:
Fooled pork burger med coleslaw, avokado och dijonmajo



