Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?
Levereras: 2025-09-07
Upphämtning: 2025-09-08
Västerbottensost-bakad kolja med brynt krondillssmör , bönsallad och kokt potatis
Kryddig indisk kycklinggryta med kikärtor och kokos, gurkraita samt jasminris
Linguinipasta med lammchorizo i citron- och rosmaringrädde med broccoli och parmesanost
Flexitarian alternativ:
Chorizokryddade morot- och halloumibullar i citron- och rosmaringrädde med broccoli och parmesanost
Levereras: 2025-09-14
Upphämtning: 2025-09-15
Fiskgryta med tomat, lime och jalapeno, mexikanskt bönris, avokado och koriandermajo
Kyckling bolognese med kantareller, linguinipasta, parmesanost och krispig sallad
Kalvfärsbiff med schalotten- och gräslöksstomp, rostad sweet gem sallad och Sherryskysås
Flexitarian alternativ:
Quinoa- och soltorkad tomatbiff med schalotten- och gräslöksstomp, rostad sweet gem sallad och Sherryskysås
Levereras: 2025-09-21
Upphämtning: 2025-09-22
Teriyaki-bakad lax med risnudlar, sesamstekt spetskål och sockerärtor
Caesarsallad med barbequemarinerad kyckling, tomat och vitlöksbröd
Köttbullar med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och potatis
Flexitarian alternativ:
Veg bullar med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och potatis
Levereras: 2025-09-28
Upphämtning: 2025-09-29
Kolja bouillabaisse-style med pilaffris och citrusaioli
Coq au vin blanc med tomat- och ruccolasallad samt pressad potatis
Piementobakad fläskfilé med krämig saffransrisoni samt spenat-, oliv- och grillad paprikasallad
Flexitarian alternativ:
Veg biff på vita bönor, fårost och zucchini med krämig saffransrisoni samt spenat-, oliv- och grillad paprikasallad