Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?
Levereras: 2025-11-09
Upphämtning: 2025-11-10

Fish and Chips – Panerad kolja med tartarsås, pommes frites och vinägerbakade tomater

Teriaykimarinerad kyckling med kimchirostad spetskål, myntayoghurt samt jasminris

Linguinipasta med rökt sidfläsk, tryffelgräddsås, spenat och parmesanost
Flexitarian alternativ:
Linguinipasta med marinerad kronärtskocka, tryffelgräddsås, spenat och parmesanost
Levereras: 2025-11-16
Upphämtning: 2025-11-17

Thaifisksoppa med tomat, ingefära och kokos samt sojakryddat broccoliris

Kyckling BLT sandwich med dijonmajo och vinägerrostad sparrispotatis

Fläskfilé stroganoff med syrad grädde, saltgurka och persiljeris
Flexitarian alternativ:
Halloumi, svamp och svartabönor-stroganoff med syrad grädde, saltgurka och persiljeris
Levereras: 2025-11-23
Upphämtning: 2025-11-24

Kummin- och dillbakad kolja med fänkål och äpple, sparrispotatis samt vitvin- och kantarellsås

Kycklingbröst med grekisk sallad, tsatsiki och bulgur

Viltfärsbolognese med rotfrukter och rosmarin, parmesanost, linguinipasta och krispig sallad
Flexitarian alternativ:
Veg bolognese med rotfrukter och rosmarin, parmesanost, linguinipasta och krispig sallad



