fbpx

Kitchenwiz – Villkor


Already leveranser

När du prenumererar på vår middagskasse ALREADY får du varje vecka (eller när som du själv önskar) tre omsorgsfullt förberedda rätter som du på enkelt förvandlar till en färdig middag på bordet. Inga halvfabrikat, tillsatser eller krångliga recept. Bara ett riktigt gott hantverk skapat av vår köksmästare Pär och hans kockteam med de bästa råvaror som vi kan hitta.

Din prenumeration är helt utan bindningstid och kan när som helst avslutas (senast onsdag före nästa leverans). Alla ändringar görs på ”Min sida”.

Leveranssätt och ansvar

Du kan välja på att hämta maten vid våra leveransställen på tisdagar efter kl 15.30 eller få den hemkörd. Hemleverans sker till angiven adress på tisdagar mellan kl 15-18. Idag har vi en kostnad på 100 kr per leverans. Maten levereras hem till er med kylbil för obruten kylkedja. Chauffören ringer på och lämnar över varorna. Om ingen är hemma lämnar chauffören lådan utanför dörren.

Vid avlämning går ansvaret för varorna över till dig som prenumerant. Kitchenwiz ansvarar inte för avlämnade varor. För dig som vet att du inte kommer vara hemma vid leveranstillfället rekommenderar vi att köpa en termolåda. Vi säljer dem för självkostnadspris 250 kr. Termolådan isolerar och skyddar dina varor mot kylan på vintern och mot värmen på sommaren. Ställ ut Termolådan den dag du ska ha leverans så ställer vi din matlåda i den.

Kitchenwiz är inte skadeståndsskyldig vid besvärliga väderförhållanden eller om något inträffar som står utanför vår kontroll och som inte kunde förväntas. Vi tar däremot ansvar att försöka lösa de problem som eventuellt uppstår. Kitchenwiz kan inte bli ansvarigt för mer än värdet på den enskilda leveransen. Kitchenwiz är ej heller ansvarigt för maten, när den inte beretts eller förvarats på föreskrivet sätt. Vid en större kundtillströmning än vad vi kunnat planera för förbehåller Kitchenwiz sig rätten att skjuta fram ett angivet startdatum.

Personuppgifter

Kitchenwiz har rätt att använda dina personuppgifter för kommunikation/information för ärenden som rör Kitchenwiz och dess produkter. Kunden ansvarar för att uppdatera sina uppgifter på Mina sidor. Vi ansvarar inte för konsekvenser vilka kan härledas till inaktuella kunduppgifter.

Kitchenwiz lagrar registrerade personuppgifter i 24 månader efter det att prenumerationen ev. avslutats. Kitchenwiz hanterar kunduppgifter enligt föreskrifter i Dataskyddsförordningen (GDPR) och vi lämnar ej ut eller säljer dem till tredje part.

För att kunna hantera beställningar/köp
För att kunna göra ett köp via Webbsidan måste Kunden acceptera Villkoren. Genom att acceptera Villkoren förbinder sig Kunden att följa Villkoren i sin helhet, samt bekräftar att hen tagit del av informationen om personuppgiftsbehandling och samtyckt till användning av personuppgifter och cookies enligt Kitchenwiz Integritetspolicy.

Prisjusteringar

Kitchenwiz förbehåller sig rätten att omgående justera priserna för avtalskunder när så påkallas

Betalningsvillkor – Klarna

Kitchenwiz AB använder internetbaserad betaltjänst via Klarna.

Som kund anger du dina betaluppgifter endast en gång i samband med registreringen av dina uppgifter på vår hemsida. Inför första leverans väljer Klarna automatiskt faktura. Om du hellre önskar kortbetalning ändrar du enkelt detta efter slutfört köp. Betaluppgifterna lagras därefter hos Klarna (inte hos Kitchenwiz). På leveransdagen debiteras ditt bankkort/skickas faktura. Det är lätt och smidigt att ändra kortuppgifter, göra uppehåll eller andra ändringar under ”Mina sidor”. Läs mer om Klarnas Villkor.

Så här enkelt gör du vid beställning:

  1. Fyll i dina kunduppgifter i formuläret (följ instruktioner)
  2. Efter att du har klickat på “slutför köp” bestämmer du om du vill betala med bankkort eller faktura.

Fördelar med att använda Klarna:

  • Säker utcheckning. Alla betalningar går genom Klarnas egna servrar. Vi lagrar inga betalningsdetaljer.
  • Om din betalningsmetod inte fungerar ändrar Klarna automatiskt den till en annan så att du inte missar någon leverans av Already.
  • Klarna har ofta kampanjer och erbjuder en mängd olika betalningsplaner som passar dig bäst och som går att kombinera med dina övriga köp hos Klarna.

BESTÄLL