fbpx

Malin Lundskog – Formel för framgång!

Äntligen höst. Äntligen in i de där vanliga rutinerna, träningen, den bra maten och återhämtningen. Eller? Eller kanske inte.

Oavsett om du är glad över höst och rutiner igen eller inte så är det enklare att leva ett liv där rutinerna sitter som en smäck. Du vet sådär så att du inte ens behöver tänka på dem. Som att borsta tänderna liksom.

För att få in de rutiner du vill få in har jag bästa framgångsformeln för dig: Fokus! Förberedelser! Och otaliga försök…Kombinerar du fokus med förberedelser så blir du oslagbar, jag lovar. Gör du det med en sådan övertygelse att du helt enkelt inte ger upp, då är succén definitivt garanterad! Bestäm dig för vad du vill göra/åstadkomma i höst, vilka rutiner du vill ha, undersök vad du skyller på när du tappar fokus (familj, tid, väder…) och bestäm dig igen för det du vill göra/åstadkomma. Varför vill du det du vill? Egentligen alltså. Kan det vara så att det du vill kan gynna den/dem/det du skyller på när du tappar fokus?

Så här menar jag: Jag vill träna för att orka leka med mina barn (nu är det här bara ett exempel, mina JÄTTEstora killar leker inte så mycket längre) och vara pigg. Om du då skyller på att du inte hinner träna p.g.a. barnen så kanske du inte orkar leka med dem i förlängningen. Det handlar om att hitta tillfällen till träning du inte har upptäckt förr, kanske nya tider, nya former, nya möjligheter. För har du ditt varför och vet att du verkligen vill det här, då är det fokus som gäller. Och förberedelser! För att skapa utrymmet till träningen. kanske i form av att förvarna din omgivning om att den och den tiden eller vid det tillfället då kommer du att träna… Förberedelser i form av att du redan innan du når dina hinder ser dem. Ser du dem inte innan, så ta tillfället i akt när du upptäcker dem och förbered inför nästa försök. Det finns alltid tillfälle för nya försök. Nu till exempel. Och nu. Och nu… Bjud dig själv på otaliga försök, ge dig inte, du är så värld att lyckas. I världsklass. Oslagbar. Att göra succé!

Vet du: en bra rutin är att äta frukost. Ska vi äta tillsammans? Dels vill jag veta hur det går med ditt fokus, dina förberedelser och dina otaliga försök och dels vill jag att du ska få träffa mina vänner på Hungerprojektet. Vad sägs om den 2/9? Mer om frukost med Malin Lundskog. Och du: jag hänger mer än gärna med dig på Instagram och Facebook också!

Heja dig!

//Malin

BESTÄLL