fbpx

Tänk dig att dina axlar aldrig åker upp till öronen igen,

och att du har tid och energi över. Du är glad. Du är fri. Du är stark. Hur skulle det kännas? För mig kändes det helt omöjligt, när jag var i harförmycketattgöra-träsket, för lite tid och alldeles för gott om dåligt samvete. Jag vet hur det är att vara där och jag har tagit mig ur det, precis som många av mina kunder som har hittat glädjen och energin och släppt det dåliga samvetet utan att vara egoistiska. Vet du vad vi har gjort? Vi har använt hälsan som hävstång och vi har rättat oss efter the Magic Five.

Du vill ju inte att livet bara ska passera… Du vill leva det, eller hur? Lita på att du kan. Jag kunde och jag är så glad för det. Jag jobbar inte mindre idag, tränar inte mindre heller, äter bättre och njuter massor. Och har gott samvete tack vare de viktigaste fem ingredienserna i ett liv fyllt av glädje, frihet och styrka: att svettas och flåsa, att äta, att vila, att umgås och att fira – the Magic Five.

Jag har paketerat the Magic Five i en webbkurs som heter GladFriStark – med hälsan som hävstång, där jag under sex veckor håller dig i handen om du behöver det, eller sparkar dig i rumpan om det gör skillnad i rätt riktning.

Nä nä nä, tänker du kanske nu, jag har testat förr! Ja, jösses vem har inte testat förr? Men nu är det dags att göra det som passar dig bäst.

Jag lovar att om du gör precis det jag säger så kommer du att känna att dina axlar slappnar av redan efter en dag. Efter sex veckor är skillnaden markant! 6 mars kör vi igång!

Heja dig, Malin

Här hittar du mer information om kursen

BESTÄLL