fbpx

Lätt som en plätt

– Det fixar väl jag, hörde jag mig själv säga…

Ibland undrar jag vem som styr min röst, det bara kommer saker, tveksamt om det ens går via hjärnan.

Hade spännande marknadsföringsplanering häromveckan, bla att ska vi göra en del filmer för sociala medier så man kan se vad vi gör här i Billdal egentligen. När förslaget att jag skulle vara själva ”berättaren” svarade jag självsäkert att det klarar jag, hur svårt kan det vara… (samtidigt skrek hela kroppen NEJNEJNEJ).

I fredags kom det första kamerateamet, det började med att man frågade om jag varit utomlands för jag hade sån fin färg(?), jag blev nämligen knallröd i ansiktet redan när jag såg dem parkera utanför.
Därefter kom det spännande uppdraget att lättsamt berätta om Kitchenwiz…
……… hallå, hjärnan – har du tagit paus igen? Det blir plågsamt, men spännande att se resultatet, på Kitchenwiz facebooksida finns en liten teaser tills dess…
Njut av solen när den visar sig!!
/Helena

BESTÄLL