fbpx

Skulle vilja träna, men jag har inte tiiid…

Denna veckan är det Malin Lundskog, Hälsa Mera som delar med sig av sina tips och tricks… Just detta inlägget är pinsamt nära min egen sanning… Kan jag få hälften av Malins energi så kan tom jag tänka mig att träna någon gång ibland!

Skulle vilja träna, men jag har inte tiiid…

Det tar tid att inte ha tid, för om du inte har tid irrar du (ja, jag också!) runt som en yr höna, eller tupp för den delen, och hittar varken nycklar, ljusstakar eller löparskor eftersom du inte hade tid att lägga eller sätta dem på sin plats förra gången du hade dem. Irrar du runt blir du (jajamensan, jag med!) ofokuserad. Blir du ofokuserad hittar du inte det du letar efter, för du kommer inte ihåg vad du letade efter. Eller så hittar du något annat som inte alls var det du var på jakt efter från början. Och så är den tidsslösande spiralen i full gång. Och du blir bara såååå trööööött på att aldrig ha tid till nååååågot… Du som så gärna ville träna.
Om du känner igen dig i ovanstående har jag ett hett tips till dig. Har du inte tid över för att träna: träna! Då får du tid över… Kroppen-knoppensystemet funkar så smart att för varje timme du tränar vinner du tre timmars energi. För varje gång du tränar slappnar du av och sover bättre, vilket ger mer energi även nästa dag. För varje gång du tränar får hjärnan en boost och lättare att fokusera. Ja, du fattar ju: energi, avslappning, fokus – snacka winwinwin!

Skulle vilja ha tid, men jag har inte tränat… är den alternativa rubriken till det här. Tummen upp för dig! Och för träning!

God jul, önskar Malin Lundskog, Hälsa Mera
Nästa gång tipsar jag och Rocky om hur du hittar motivationen att komma igång med ett (ännu) mer hälsosamt liv.

ps. Kika gärna på Malin Lundskog, författare. Har precis lanserat 3 noveller i en serie om dödssynder.

BESTÄLL