fbpx

Helena – en ovan affärsresenärs betraktelser

Jag är ingen van affärsresenär. Åker mest tur och retur Bolshedens industri område. En åktur på högst 10 min. Men då o då händer det att jag kommer iväg på en tur till Stora Huvudstaden.

När jag ska ut och resa är jag alltid ute i väldigt god tid, inte som de affärsresevana runt omkring mig… De kommer strosande 5 min före boarding lite lätt avslappnade med kaffe i handen. Mitt kaffe är slut. För länge sedan. Har ju suttit här en stund.

Tillslut går vi ombord. Man ska tydligen se lite lätt uttråkad ut o avmätt hälsa på värdinnorna. Jag gör fel. Hälsar högt o glatt. Och valet av sittplats. Tar det säkra kortet o sätter mig längst in. Kan ju inte vara fel. Planet fylls på o varje rad har en stol ledigt mellan sig. Vartefter planet fylls på kommer det en tjusig dam o krånglar sig in i mittensätet bredvid mig (för den enormt coola tjejen kan inte tänka sig hoppa in, det är bara att klättra för den galanta damen).

Därefter knallsomnar jag. Har ju varit uppe sedan 4 för att komma i tid… När jag kikar upp under lugg blir jag full i skratt. Tjusiga damen har lätt dolt under sin mogna dagstidning tagit upp ipaden o spelar Candy crush:).

Ha en fortsatt skön vecka!
Helena

BESTÄLL