fbpx

#inteettlösenordtilljagsmällerav

Har fått svåra problem med lösenord. Förr körde jag samma överallt, rätt över, men vartefter tiden har gått har man fått fler krav på lösenordet, det skall innehålla tecken, stora bokstäver blandat med siffror. Spontan som jag är har jag lagt på lite här och där. Sedan kommer nästa krav – du MÅSTE (!) byta lösenord och du kan inte använda samma som tidigare. Kontentan är att jag har en oändlig mängd lösenord!

Fick för ett tag sedan tipset att skriva upp alla lösen på en excellista och låsa med ett lösenord. ETT LÖSENORD för att komma åt övriga, tjoho vad bra. Tänkte jag. Tills jag behövde låsa upp det. Vilket lösenord var det jag hade använt?
Så förra veckan tog tålamodet slut. Nu får det bli ordning på mig. Googlade och letade, svaret är en lösenordsapp. Nedladdad och redo skulle jag börja använda den, men jag kommer inte in. Fel lösenord?? Jajamen, på något sätt måste jag ha matat in något extra så nu kommer jag inte åt den appen heller…

Någon som har tips till en lätt förvirrad själ. Är det postit-lappar som gäller igen?

Ha en skön vecka!
önskar Helena o co

BESTÄLL