fbpx

Helena – Veckomailet som uteblev…

Jag har gått på meditationskurs. Blev så lugn att jag glömde skriva veckomail …

Försökte just beskriva för mina kollegor på lunchen om hur häftigt det är när man lyckas med andningen och får till ett lugn och en tystnad som inte finns där annars. Slutade direkt när jag såg att 4 par ögon tittade på mig med blicken ”- Har hon tappat det helt nu…”?

Skall inte försöka beskriva det här heller, men det är roligt att prova något nytt. Det här var nytt för mig, imorgon kanske det är skydiving.. vad vet jag. Gillar förändring och nya utmaningar. Och utmanas gör man dagligen… dels som mamma till två tonåringar, dels som egenföretagare, men framförallt av sina egna drömmar och mål. Vad utmanas du av?

Med önskan om att du får en riktigt härlig helg!
Helena

BESTÄLL