Veckomeny för Already

Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, lokalt odlade råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?!

Vecka 22

Levereras 2018-05-29

FISK
Räksallad med färskpotatis, sparris, ägg och Nobisdressing

KYCKLING
Kycklingbröst med couscous, rostade nötter, färsk spenat och nektarin samt rökt paprikayoghurt

KÖTT
Kalvfärsbiff med potatis- och schalottenlöksstomp, dragon- och citronsky samt broccoli

FLEXITARIAN ALTERNATIV
Vegetarisk biff med potatis- och schalottenlöksstomp, dragon- och citronsky samt broccoli

Vecka 23

Levereras 2018-06-05

Sallad nicoise med grillad tonfisk

Wrap på libabröd med grillad kyckling, fetaost och gurkraita

Grillad rapsgriskarré med tomat-, lök- och ruccolasallad samt Kitchenwiz bearnaisesås

FLEXITARIAN ALTERNATIV
Panerad aubergine med avokado-, tomat-, lök- och ruccolasallad samt Kitchenwiz bearnaisesås