Veckomeny för Already

Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, lokalt odlade råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?!

Vecka 47

Levereras 2018-11-20

Fisksoppa med tomat, sugarsnaps, ingefära och citrongräs (nudlar)

Kycklingbröst med broccoli, gräddsås, rostad potatis, persiljegurka och gelé

Pulled pork burgare, coleslaw, krispig sallad och avokado
Flexitarian alternativ
Fooled pork burgare, coleslaw, krispig sallad och avokado

Vecka 48

Levereras 2018-11-27

Chermoulabakad torsk med tomatbulgur, rostad brysselkål och citronyoghurt

Indisk kycklinggryta med kikärtor, mynta och chili samt krispig sallad och yoghurt

Kalvfärsbiff med potatis- och schalottenlöksstomp, dragon- och citronsky samt broccoli
Flexitarian alternativ
Vegetarisk biff med potatis- och schalottenlöksstomp, dragon- och citronsky samt broccoli

BESTÄLL