Veckomeny för Already

Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, lokalt odlade råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?!

Vecka 50

Levereras 2018-12-11

Asiatisk nudelsallad med räkor, lime och koriander

Kyckling i mild curry- och dillsås med citron- och honungsbakade morötter samt ris

Viltfärsbiff med rostade rotfrukter, äpplekompott samt rosmarinsås
Flexitarian alternativ
Svampbiff med rostade rotfrukter, äpplekompott samt rosmarinsås

Vecka 51

Levereras 2018-12-18

Rimmad torsk med brynt smör, pepparrot, broccoli samt Anyapotatis och citron

Kyckling och romansallad med bulgur, tomat, avokado, rödlök samt bluecheesedressing

Fläskfilé africana med klassiska tillbehör
Flexitarian alternativ
Vegetarisk Africana med klassiska tillbehör

BESTÄLL