fbpx

Nystart!

Efter 6 års veckobrev med kaos, borttappade stövlar och längtan efter struktur känns det som att vi behöver lite förändring. Förändring är bra! Så idag lanserar vi vår blogg som kommer att uppdateras veckovis, förhoppningsvis oftare. Här kommer man få följa våra dagar på Kitchenwiz. Jag har även glädjen att presentera två stycken gästbloggare som kommer att skriva med jämna mellanrum.

Malin Lundskog, Hälsa mera har vi fått följa tidigare, men nu blir det tätare och med fokus på hälsa både mentalt och fysiskt. Malin passar på att skicka med en viktig hälsning:

”-Jag har fullt upp just nu, kommer till tangentbordet först vecka 40. Bland annat värmer jag upp inför årets viktigaste lopp Running for Change. Alla anmälningsavgifter går oavkortat till Hungerprojektet och välgörenhet. Loppet går av stapeln på söndag, Slottsskogen 5 eller 10 km. Här har du chansen att springa eller gå för både din egen och andras förändring;-) Läs mer här>>”

Marie Seffel, Friskvårdmarieseffel.se har på olika sätt varit med oss sedan Rådatiden, först restaurangchef under många år, men har sedan dess utbildat sig till både friskvårdsterapeut, cert massageterapeut, chiballinstruktör och framförallt licensierad kostrådgivare. Härliga råd om kost och hälsa utan pekpinnar utlovas.

Vi har också utökat Kitchenwiz-familjen:

Susanna Svanholm har börjat som kundansvarig sedan augusti och finns på kontoret, glad att hjälpa till när du har frågor och funderingar.

Johan Tällberg duktig kock med lång erfarenhet finns på plats bland kastrullerna för att ytterligare höja smakupplevelsen från köket.

Vi återkommer med mer ingående presentation av dessa och våra övriga medarbetare.

Ha en riktigt skön avslutning på veckan!

Matglada hälsningar Helena o co

BESTÄLL